Onze vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Wie zijn wij?

De Verborgen Kracht is een Jeugd GGZ instelling gevestigd in Zutphen, die op professionele wijze hulp verleent aan ouders, kinderen en jongeren die in hun leven zijn vastgelopen.

De organisatie bezit gespecialiseerde kennis en heeft ervaring met het begeleiden en behandelen van gezinnen waar sprake is van (tijdelijke) psychische/psychiatrische beperkingen. Gezinnen kunnen bij De Verborgen Kracht terecht met vragen over thema's als autisme, ADHD, hechtingsproblematiek en angst-, ontwikkelings- en gedragsstoornissen. De Verborgen Kracht biedt logeeropvang, dagopvang, vakantieopvang, buitenschoolse opvang, ambulante en individuele begeleiding en ouder- en gezinsbegeleiding.

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywetgeving van kracht, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Dit privacy Statement biedt onder andere transparantie over welke gegevens m.b.t. sollicitaties De Verborgen Kracht verwerkt en met welk doel.

De Verborgen Kracht is per direct op zoek naar een

GZ-psycholoog (16-24 uur per week)

Wat ga je doen?
Je neemt de rol van hoofdbehandelaar bij De Verborgen Kracht op je en gaat in deze rol een zorgaanbod formuleren en uitvoeren dat passend is bij de hulpvraag van de cliënt. Daarnaast ga je in de rol van uitvoerend behandelaar kinderen en jongeren met psychische/psychiatrische klachten behandelen. Tevens neem je deel aan het multidisciplinair overleg en ondersteun en adviseer je begeleiders en cliënten.

Wie ben jij?
 • je bent opgeleid tot GZ-psycholoog en hebt een BIG registratie
 • je neemt graag de verantwoordelijkheid van hoofdbehandelaar op je
 • je hebt affiniteit en recente werkervaring met onze doelgroep
 • je bent flexibel en staat stevig in je schoenen
 • je hebt een leergierige houding, waardoor jij je eigen ontwikkeling naar een hoger niveau kan tillen
 • je hebt hart voor de doelgroep, bent enthousiast en proactief
 • je kunt een Verklaring omtrent Gedrag verkrijgen
 • je bent woonachtig in de regio Zutphen
Wat bieden wij?
 • een leuke werkplek in een jong, klein en hecht zelfsturend team waar de lijnen kort zijn
 • goede ontwikkelingsmogelijkheden en interne coaching- en trainingstrajecten
 • een functie voor 16-24 uur per week
 • een passend salaris conform CAO GGZ

In eerste instantie wordt er een contract geboden voor bepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid kan deze worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV. Deze kan gestuurd worden naar solldvk@verborgenkracht.nl. Er kan op de vacature worden gereageerd tot er een geschikte kandidaat is gevonden.

Wij stellen het op prijs als wij niet telefonisch over de vacature worden benaderd.

Stagiaire SPH, MWD of vergelijkbaar (bij voorkeur voor een jaarstage)

Wat ga je doen?
Als stagiaire bij De Verborgen Kracht loop jij mee met de groepswerkers op de groepen tijdens de specialistische BSO op doordeweekse dagen, op een vaste logeergroep in het weekend (eens in de twee weken) en/of bij de vakantieopvang in de schoolvakanties. Wanneer de groepen groter zijn, zal je voornamelijk te maken hebben met groepsactiviteiten. Wanneer de groepen kleiner zijn, zijn er meer 1 op 1 gesprekken met cliënten mogelijk. Meelopen met individuele/ambulante begeleiding is enkel in overleg mogelijk (afhankelijk van de wens en zorgvraag van de cliënt en met goedkeuring van de betreffende begeleider).

Wie ben jij?
Ben jij een enthousiaste leerling van de studies SPH, MWD of een vergelijkbare opleiding? Ben jij flexibel inzetbaar, stressbestendig, heb je hart voor de doelgroep en heb je een leergierige houding? Denk jij te passen binnen een jong, klein en hecht team waar de lijnen kort zijn? Ben je bereid om eens per 2 weken stage te lopen op een vaste logeergroep in het weekend? Ben je gemiddeld 12 tot 28 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan naar een stageplek binnen onze organisatie!

Meer informatie
Met meerdere kandidaten wordt een oriënterend gesprek gevoerd. Als dit gesprek van beide kanten positief verloopt, loopt de kandidaat een dag in het weekend mee op een groep. Wij stellen het op prijs als wij niet telefonisch over de vacature worden benaderd. Vragen over de stage en organisatie kunnen gesteld worden tijdens het oriënterende gesprek.

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV. Deze kan gestuurd worden naar solldvk@verborgenkracht.nl. Er kan op de vacature worden gereageerd tot er geschikte kandidaten zijn gevonden.